Omdömen från klienterKunde inte haft en bättre PT än Emma!

Emma är helt fantastisk & har ett hjärta av guld. Hon brinner för sitt yrke och lägger ner hela sitt hjärta i allt hon gör.

Hon sprider sådan otrolig glädje och trygghet runt en! Hon är otroligt lyhörd & jobbar alltid utifrån ens egna specifika mål.


Emma fick mig att hitta en balans mellan kost & träning. Hon har fått mig att bli mer trygg och självsäker i mig själv, just för att hon alltid tror på en när man själv inte gör det. Hon finns alltid där & stöttar/peppar än under hela resan.

Emma för mig är helt klart den bästa PT:n, jag kan rakt ifrån mitt hjärta starkt rekommendera Emma som PT!! 


- Minna PT klient och onlineklient


Jag har Emma både som onlinecoach och fysisk PT. Från att jag har sett träningen som ett ”tråkigt måste” till att verkligen älska att träna, tack vare Emma. Genom sin kunskap, brinnande intresse och hjärta förmedlar hon hur vi som klienter ska nå våra mål med alla viktiga bitar som krävs för att må bra och bli starka inifrån och ut.

För är det något Emma är väldigt bra på så är det att se individer i helhet och hitta lösningar för en hållbar och långsiktig plan där vi ständigt växer och lär oss hur vi fungerar på bästa vis med alla faktorer omkring - där träningsglädjen är den röda tråden! 


- Johanna PT klient och onlineklient


Jag träffade Emma 2017 då jag för första gången i mitt liv satte foten på ett gym. Ett av mina bättre beslut i livet, jag hade gjort 3 knäoperationer under senaste året och hade ständig värk/problem. Det blev, iaf för mig, ett ”Dreamteam”. Hon har med sin inspirerande personlighet, kunskap, envishet mm hjälpt mig att känna genuin träningsglädje genom ett systematiskt uppbyggande av en skadad (inte längre jätteung) kropp, trots bristande motivation, uppgivenhet och fysiskt/mentalt dåligt självförtroende. Vi har lyckats ”hyfsat” genom vilja, svett, tårar, kost, tjat, förklaringar, upprepningar, motgångar, disciplin, pannben, humor och tusentals skratt. Bilderna från förr och nu, visar så tydligt hur det gick både mentalt och fysiskt.


Jill - PT klient